MARMORLYCKAN

TRYGGHETSBOENDE

Ikon
Ikon båt
Ikon buss
Ikon
Ikon affär
Motionsspår

I Breared i södra Varberg uppför Järngrinden och Mjöbäcks kvarteret Marmorlyckan. Här bor du nära naturen, havet, gemenskapen och det mesta du behöver i vardagen. Till Varbergs centrum är det bara ett par kilometer och till Apelviken tar det några minuter med cykel. Du har också nära till Breareds torg med Hälsans hus, vårdcentral, folktandvård och ett par mindre restauranger. Dessutom ligger Hallandstrafikens busshållplats bara ett stenkast bort.

För ett aktivt och socialt liv

Marmorlyckans trygghetsboende är till för dig som fyllt 70 år och egentligen klarar dig alldeles utmärkt själv. Här bor du i ett hus tillsammans med jämngamla där du som hyresgäst har möjlighet till större trygghet och social samvaro än vad du kanske upplever idag.

I trygghetsboendet bor du i en vanlig lägenhet och sköter om ditt eget hem. Här finns gemensamma utrymmen för samvaro, hobby och rekreation samt en trygghetsvärd som stöd till att skapa en vi-känsla. Målsättningen med boendeformen är att skapa möjlighet till gemenskap mellan hyresgästerna och att erbjuda gemensamma aktiviteter som motverkar ensamhet och isolering.

Bostäderna i Marmorlyckan Trygghetsboende förmedlas av Järngrinden tillsammans med Mjöbäcks.

För mer information, kontaktuppgifter och intresseanmälan, klicka vidare till Marmorlyckan Trygghetsboende hemsida på knappen nedan.