Tidigare inflyttning i Marmorlyckan, Varberg

Tidigare inflyttning i Marmorlyckan, Varberg

I början av juli är det inflyttning i radhusen i etapp ett av Järngrindens och Mjöbäcks Entreprenads gemensamma projekt Marmorlyckan i Varberg. Etapp ett består av 22 radhus och 2 parhus och med fyra månader kvar till inflyttning är alla bostäderna sålda.

– Marmorlyckan är ytterligare ett projekt som vi är mycket nöjda med. Varberg är en spännande och trevlig stad med fina framtidsplaner, så det är självklart kul att vara en del av det tillsammans med att våra bostäder faller Varbergsborna i smaken, säger Petra Hedblom, marknadschef på Järngrinden.

– Vi har dessutom haft ett mycket gott samarbete med byggentreprenören Falkenbergs Bygg, vilket har resulterat i att vi kunnat erbjuda inflyttning ett halvår tidigare än vad som ursprungligen planerades. Det har tagits emot oerhört väl hos köparna att få tillgång till sina nya bostäder lagom till semestern i stället för vid årsskiftet, säger Robin Cederqvist, projektansvarig på Järngrinden.

Fullt utbyggt kommer Marmorlyckan att ha 175 lägenheter fördelat på bostadsrätter och hyresrätter.

– Nästa inflyttning blir i slutet av året då vi färdigställer två punkthus på området. Det ena innehåller 22 bostadsrätter och där finns endast ett fåtal osålda lägenheter. Det andra är ett trygghetsboende för ålderskategorin 70+ med 25 lägenheter. Trygghetsboendet visade vi upp för första gången på Seniormässan i Varberg den 28 februari och vi fick då mycket positiv respons, avslutar Petra Hedblom.

För mer information, kontakta
Järngrinden AB, Robin Cederqvist, projektansvarig, tel 033-722 57 10
Mjöbäcks Entreprenad AB, Mattias Bengtsson, projektansvarig, tel 0325-61 81 50, mattias.bengtsson@mjobacks.se