Se filmen om Marmorlyckan i Varberg

Här kommer en film på Marmorlyckan i Varberg där du fortfarande har chans att köpa något av de fina radhusen! Ett härligt boende nära havet, staden och sköna promenadstråk. Den 5 september är du välkommen att boka in dig på visning med Mäklarhuset i Varberg. Kontakta ansvarig mäklare Caroline Jönsson på caroline.jonsson@maklarhuset.se eller 070-645 60 90. 

Läs mer
Marmorlyckan - Nya bilder på visningshuset

Nya bilder på visningshuset

Nu pågår visningar för fullt i det fina visningsradhuset på Marmorlyckan. Titta in i galleriet för att inspireras av inredningen och känslan i huset! Till galleriet

Läs mer
Nyhet, visning

Välkommen till radhusvisning på Marmorlyckan

Vi har nu byggt upp och inrett vårt fina visningsradhus på Droppstensgatan. Välkommen på våra visningsdagar!

Läs mer
Marmorlyckan nyheter

Planering av visningsradhus i full gång

Vi håller som bäst på att planera för vårt visningsradhus på Marmorlyckan i Varberg. Det mesta är klart och vi har valt ut några fina material, färger och tillval som du ser exempel på i inspirationsbilderna ovan.

Läs mer
Marmorlyckan

Sänkta priser på radhus och parhus!

Vi har som en nystart inför 2018 beslutat att göra en marknadsanpassning av priserna på radhusen och parhusen i projekt Marmorlyckan. Vi har dessutom under december lyckats pressa byggpriserna ytterligare vilket sammantaget nu resulterar i en betydande prissänkning med hela 400.000 kr för respektive par/radhus. Alla de nya priserna hittar du i lägenhetsväljaren!

Läs mer